Archive for April, 2011

Ferma de animale

20 April 11 2:05 pm

   Demult imi faceam probleme ca ai mei copii n-or sa mai aiba sansa de a creste la tara, la aer curat, printre animale si pasari. Eu mi-am petrecut toata copilaria in satul bunicilor si am ramas cu amintiri care m-au marcat pe viata, in sensul cel mai bun al cuvantului. De altfel copilaria la tara mi se pare ceva idilic si consider ca m-au ajutat mult anii aceia.
   Acum insa e mai greu, incet incet ne-am mutat toti la oras, satul a devenit o utopie, din punctul meu de vedere. Asta pana am aflat ca unii intreprinzatori au facut din sat o afacere. Langa Cluj, pe drumul catre Faget este o ferma de animale, Moara de Vant, pusa pe picioare de un neamt (hmmm..parca am mai scris un articol de ceva nemti care au investit in satele romanesti, sa vada ei ceva ce noi nu suntem in stare?).
   Oricum, locul e minunat. In pretul biletului am primit si seminte ca sa hranim animalele. Bianca a fost foarte fericita sa mangaie mieii, sa se certe cu cainii, sa arunce seminte la gaini sau sa se lase linsa de caprioare. Ce mai, o zi minunata de primavara.

14163 14166 14169

Mai multe detalii despre ferma aici si mai multe poze aici.