Archive for March, 2011

In sfarsit…primavara

21 March 11 5:30 pm

  Desi daca ma uit acum afara, 7 grade, noros si cu ploaie mocaneasca, imi vine destul de greu sa imi aduc aminte ce vreme buna a fost in acel weekend. Dar sa ramanem, totusi, optimisti.
  La sugestia unei colege, si cum oricum aveam dor de duca (vezi cate luni de pauza pe blog), ne-am hotarat sa ne “plimbam” pana la Valea Verde. Niste baieti intreprinzatori din Germania au cumparat aproape jumatate din sat si au reconditionat casele taranesti, pastrand specificul zonei. Ideea este destul de interesanta, mai ales ca statiunea este gandita pentru turisti germani (de altfel nici nu exista site in romana sau referinta la Cund in sistemul turistic romanesc). Satul este in judetul Mures, undeva langa Tarnaveni.
  Prima impresie cand am ajuns (dupa ce ne-am ratacit de vreo 2 ori) a fost cam dezolanta. Satul in sine e uitat de lume si mic. Dar, dupa ce am gasit parcul de vacanta, ne-am mai revenit. Foarte frumos amenajat, iar linistea din jur impreuna cu o zi calduroasa si senina de primavara creea o atmosfera de vis.

14142

Show me more… »