Archive for November, 2010

Culorile toamnei…de anul asta

1 November 10 10:08 pm

  Am devenit atat de dependenti de televizor, media si calculator incat am inceput sa ne indepartam de placerile simple, primare ale vietii. Mergem dimineata la servici, ne intoarcem noaptea si ne gasim de lucru si in weekend. Lucram pana uitam de ce lucram de fapt.
  Mie imi place din cand in cand sa imi mai aduc aminte de asta si sa ies cu familia sau prietenii, sau sa fug de la servici si sa fac un zbor cu planorul, ca un scolar care chiuleste de la ore.
  Duminica a fost o zi de toamna perfecta. Nici urma de nor, as zice destul de caldut pentru sfarsit de octombrie. La aerodrom era liniste, asa ca ne-am urcat in masina in directia Remetea, pentru o restanta mai veche. Ultima data cand am fost aici ploua cu galeata si am admirat ruinele cetatii de la Coltesti doar prin geamurile Conacului Secuiesc.
  Asa ca ieri, pentru ca oricum aveam o ora avans cu schimbarile astea de ceas, am facut o plimbare excelenta pana la ruine. Traseul nu e dificil, urcusul e relativ domol pana la ultima suta de metri, dar peisajul de sus compenseaza tot efortul. Iar ruinele sunt destul de bine conservate, spre deosebire de alte cetati din Cluj si din Romania.
  Evident ca nu am refuzat un gulas la Conac, ca doar ne facusem pofta de mancare. Si cu o aglomeratie “obisnuita” la intrarea in Cluj am incheiat o duminica perfecta.
  Albumul complet.

14130 14133 14136 14139