Archive for August, 2010

Kecskemet 2010

11 August 10 3:12 pm

  Kecskemet e un oras in Ungaria, la aproximativ 70km de Budapesta si 30km de Szolnok. Aerodromul militar din Kecskemet este gazda unuia din cele mai mari mitinguri aeriene din centrul Europei. Evenimentul oficial tine 2 zile, de regula sambata si duminica undeva in luna august si aduna anual mai bine de 200.000 oameni. Din acestia am facut si noi parte in weekendul 7-8 august 2010.
  Pregatirea pentru miting o facusem cu cateva saptamani inainte, mai ales cu partea de cazare deoarece pe o raza de 30km de aerodrom, cu 5-6 luni inainte de miting, nu mai gasesti locuri nici macar la cort. Din fericire cu ajutorul unor prieteni planoristi din Cluj am obtinut o rezervare intr-un camin studentesc chiar in oras.
  Pregatiti cu scaune de picnic, umbrele, genti frigorifice, sandvisuri, pasapoarte, GPS-uri si pampersi ne-am pornit de vineri dimineata catre Ungaria. Drumul ca de obicei, obositor si aglomerat pana in Oradea, relativ liber prin Ungaria. Ne-am regrupat undeva pe langa Szolnok, unde ungurii au un muzeu al aviatiei foarte bine pus la punct, dar din pacate cu program scurt vinerea.

Show me more… »