Archive for July, 2010

Zilele Portilor deschise

20 July 10 1:19 pm

Ca de obicei, concediul se termina cu un miting aviatic, mai precis Zilele Portilor Deschise de la Baza Aeriana 71 Campia Turzii. Chiar daca am ajuns acasa sambata pe la 3 dimineata, duminica la 10 eram prezenti pe pista aerodromului. Toti 3. Caldura mare, mon cher, dar nu atat de la soarele arzator cat de la ajutajele incinse ale motoarelor de MIG.
Mitingul de anul asta as putea spune ca a fost unul special. La inceput au evoluat reprezentantii aviatiei ultrausoare. Am admirat cateva Sting-uri, un Festival si un Sportstar, apoi ne-au lasat cu ochii in soare o formatie de 2 Dynamics-uri pilotate excelent. Ce mandru am fost cand mi-am recunoscut instructorul de zbor la mansa unuia din Stinguri, era ca si cum as fi fost acolo cu ei.

Show me more… »

Croatia reloaded

19 July 10 2:58 pm

  Imi place la nebunie Croatia. Imi plac plajele, imi plac oamenii, locurile, istoria, marea. Nu ma satur de marea lor albastra verzuie si plajele lor cu pietricele. Pentru prima data imi place la mare, eu fiind un iubitor al drumetiilor montane.
  Asa ca iata-ma la mare din nou. De data asta in formatie extinsa. Drum lung si obositor, dar ce conteaza cand stii ca te asteapta o baie racoroasa si o bere Karlovacko pe o briza usoara de mare. Anul asta am fost, da, am fost in Pula. De fapt intr-un satulet de langa, Pjescana Uvala.

13893 13917 13920

Show me more… »