Archive for April, 2010

Marele eveniment

22 April 10 11:29 pm

  Daca tot m-am pornit pe postat ma opresc greu. Se pare ca asta e tendinta la mine, 2-3 posturi intr-o luna si apoi cate 2-3 luni de pauza. Macar sunt consecvent.
  Marele eveniment, adica botezul Biancai, a fost sambata 17 aprilie. Familie, prieteni, asa cum se cade la o astfel de reuniune. Pacat ca norul de cenusa a umbrit putin atmosfera, pentru ca unii din cei mai de seama invitati nu au putut ajunge din cauza lui.
  Am avut mari emotii, mai ales ca ne-am decis sa fie imbaiata de tot in cristelnita, si era un frig in biserica de nu m-as fi bagat in apa, in locul ei, nici in ruptul capului. Se pare ca ea a fost de alta parere si chiar i-a placut.
  In concluzie, a trecut bine si repede, mult prea repede. Chiar ne gandeam ca tot sambata a facut 5 luni, si asa au trecut de nu ne vine a crede.
  Ca de obicei, la final, nelipsitele poze. Mai multe in albumul de botez. Precizez ca majoritatea pozelor sunt ale unor prieteni care ne-au bucurat cu prezenta.

13793 13796 13799

Paste in Bucovina

21 April 10 11:44 am

  Am cam lasat blogul de izbeliste in ultima vreme. Nu incerc sa-mi gasesc scuze, dar in general sunt destul de perfectionist si am considerat ca nu am destul material pentru un articol nou. Acum, in schimb, altfel stau lucrurile, a venit primavara, am reusit, in sfarsit, sa iesim si sa profitam de soarele cald si mult asteptat.
  De Paste am fost in Bucovina. In fata manastirii Sucevita exista un deal, Furcoiul, despre care se zice ca daca il urci odata pe an iti va merge bine tot anul. Cum vremea a tinut cu noi, n-am stat prea mult pe ganduri. Asa am reusit in prima zi de Paste sa ii aratam Biancai Sucevita de sus. Nu stiu exact cat de mult a savurat ea, avand in vedere ca a dormit tot timpul, dar oricum nu cred ca o cura de aer curat de la taica-su de acasa i-a prins rau.
  Albumul complet aici.

13781 13787 13784