Zorba the Greek

14 July 11 10:20 pm

   Am fost un pic reticenti inainte de a pleca in concediu. Pentru prima data urma sa petrecem 7 zile de all-inclusive, noi care de obicei inchiriam un apartament si ne descurcam apoi. Ne faceam chiar griji ca n-o sa rezistam la 7 zile de mancare, bautura, somn, piscina, plaja si … mare.
   Am fost insa placuti impresionati sa gasim un hotel proaspat renovat, ingrijit, servicii excelente, piscina curata si mancare….greceasca. Adica foarte buna, dar condimentata din plin (poate ca sa se consume mai multa bere).

IMGP6251
IMGP6346
IMGP6349


   In prima zi nu am rezistat tentatiei si am cautat un sat specific Cretei, ceva ce sa ne aduca aminte de atmosfera din Zorba Grecul. Pentru 9 euro si un drum de 15 minute cu taxiul am gasit ce cautam: Hersonisos, un sat pe coama unui deal, chiar pe malul marii.

IMGP6165
IMGP6169

   Dar foarte repede am descoperit placerea de a savura relaxarea, somnul de dupa masa, barul deschis de la 10 la 18 cu bere la discretie. Bia nu se mai satura de apa, si fiindca de data asta avea si compania altor 4 fetite, cea mai mare problema era sa se decida intre mare si piscina. Adevarat ca plaja avea putin nisip si multi bolovani, dar cum in fata blocului de acasa nu gasesc niciuna nici alta, ne-am bucurat de ce am avut.

IMGP5986
IMGP6090
IMGP6427
IMGP6551

   Pana la urma, singura problema a fost ca ne-am luat un sejur de doar 7 zile si au trecut prea repede. Situatia economica a Greciei nu s-a resimtit deloc, cel putin intre gardurile hotelului in care am stat. Galeria completa de poze aici.

No Responses to “Zorba the Greek”

Care to comment?