In sfarsit…primavara

21 March 11 5:30 pm

  Desi daca ma uit acum afara, 7 grade, noros si cu ploaie mocaneasca, imi vine destul de greu sa imi aduc aminte ce vreme buna a fost in acel weekend. Dar sa ramanem, totusi, optimisti.
  La sugestia unei colege, si cum oricum aveam dor de duca (vezi cate luni de pauza pe blog), ne-am hotarat sa ne “plimbam” pana la Valea Verde. Niste baieti intreprinzatori din Germania au cumparat aproape jumatate din sat si au reconditionat casele taranesti, pastrand specificul zonei. Ideea este destul de interesanta, mai ales ca statiunea este gandita pentru turisti germani (de altfel nici nu exista site in romana sau referinta la Cund in sistemul turistic romanesc). Satul este in judetul Mures, undeva langa Tarnaveni.
  Prima impresie cand am ajuns (dupa ce ne-am ratacit de vreo 2 ori) a fost cam dezolanta. Satul in sine e uitat de lume si mic. Dar, dupa ce am gasit parcul de vacanta, ne-am mai revenit. Foarte frumos amenajat, iar linistea din jur impreuna cu o zi calduroasa si senina de primavara creea o atmosfera de vis.

IMGP4659


  Bianca a fost cea mai fericita. Pentru prima data de cand merge, a avut ocazia sa zburde (fara sa darame nimic) si sa studieze firele de iarba (inclusiv sa le guste)

IMGP4665

  Apoi a exersat urcatul si coboratul scarilor, mai ales ca a observat ca de sus lumea arata mai bine (lucru evident in familia asta)

IMGP4682
IMGP4678

  O surpriza foarte placuta pentru ea a fost … nisipul. S-a jucat, l-a gustat, l-a strans gramada, ce mai! “din asta imi trebuie si acasa” si-o fi zis in gand. Noi ne-am facut ca ploua.

IMGP4722

  In sfarsit, a fost o experienta foarte interesanta pentru ea si o oaza de relaxare pentru noi. Si cu ocazia asta sper ca am inaugurat sezonul de calatorii pe anul 2011. Ca de obicei, albumul complet.

IMGP4710
IMGP4726

No Responses to “In sfarsit…primavara”

Care to comment?